Foto Italien Resor

Sirmione

maj 24, 2012

Till Italien åkte jag tillsammans med min pojkvän och hans familj. Vi bodde vid vackra Gardasjön som också är Italiens största sjö. Staden heter Sirmione och ligger på en udde i den södra delen av sjön. Vi bodde i den äldre delen av den lilla staden med kullerstensgator och vackra byggnader, det var så oerhört mysigt att bara strosa omkring med det gröna vattnet som inramning.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply anna maj 25, 2012 at 7:38 f m

  Så himla fina bilder, blir verkligen Italien-sjuk! Och du och Adde – GULLE!

  • Reply Stina maj 25, 2012 at 1:06 e m

   Tack fina du! Det var så himla fint överallt där, det blir garanterat ett återbesök nån gång.

 • Reply sandra maj 26, 2012 at 6:31 f m

  Superhärliga bilder du har tagit! Men står de II på ditt objektiv? För det jag har fått låna har så himla dålig skärpa och färgåtergivning. Har tagit bilder på samma motiv med båda objektiven för att jämnföra och mitt kitobjektiv vinner med hästlängder! Autofokus bryr jag inte heller mig speciellt mycket om, så den kan vara lite slö så länge jag slipper gå miste om det andra 🙂

  • Reply Stina maj 26, 2012 at 8:37 f m

   Ja, II står det på mitt!

  Leave a Reply