Foto Gotland Vardag

Tillbaka

augusti 7, 2012

20120807-091134.jpg

Nu är jag tillbaka efter två veckors härlig semester. Den första veckan spenderades på Gotland med min pojkväns familj och den andra veckan begav jag mig norrut till mina päron. Kamerans minneskort är fyllt till bredden av bilder på raukar och solnedgångar, här ovan ser ni ett exempel på det förstnämnda. Men mer om mina lata semesterdagar lite senare. Jag måste passa på att berätta att vi numer har tillgång till vår nya lägenhet och renoverar för fullt. Ikväll kommer vardagsrummet styrkas en första gång med färgen ”Ragnhild”. Jag hoppas kunna bjuda på några glimtar från hemmet när det står färdigt, men just nu råder kaos med nedrivna tapeter och damm så det kan komma att dröja ett tag.
I motsats till vad jag förutspådde så känns det helt okej att vara tillbaka i vardagen igen, kanske för att jag har så mycket att se fram emot och uppehålla tankarna med. Som renovering, flytt och universitetsplugg till exempel. För just det, det är ju bara en månad kvar tills jag sätter mig vid skolbänken igen. Jag är oerthört förväntasfull och samtidigt lite nervös.
Jag hoppas att ni vill fortsätta följa med mig här i min del av tillvaron.se under denna händelserika sensommar/höst. Jag har ambitionen att knåpa ihop lite kåserier att bjuda på som variation till mina frekvent förekommande bildbomber, det är ju så roligt att skriva. Jag har några på lut, vi får se hur de ter sig. Välkommen hit igen!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Victoria - Elvira Spekulerar augusti 7, 2012 at 9:59 f m

    Härlig läsning, verkar bli en toppenhöst för dig

  • Leave a Reply