Tips Vardag

Jag är Ozzy

augusti 16, 2012

20120816-170231.jpg

Jag fortsätter rida på vågen av läslust och är nu hundra sidor in i denna pocket som jag hittade på 7-eleven i morse. Inget litterärt mästerverk kanske, men riktigt intressant. Jag som tidigare avverkat flera DVD-boxar av serien ”The Osbournes” hyser stor fascination över denna man. Nu har jag precis nått till Black Sabbaths uppståndelse, eller ”Polka Tulk” som de först hette och vill inget hellre än fortsätta vända blad efter blad.

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Erina augusti 25, 2012 at 12:32 e m

    Åh jag är också inne i en läsperiod! När händer det liksom?! Hoppas det håller i sig för oss båda blivande studenter. 🙂

    • Reply Stina augusti 25, 2012 at 12:47 e m

      Kan inte annat än hoppas på att kursliteraturen är lika intressant som en rockatjärnas självbiografi 😉

    Leave a Reply