Inredning

Ett stycke balkong

juni 15, 2013

balkong

Det är ju vår första sommar i den här lägenheten och nu när vädret tillåter kan vi också nyttja balkongen. När vi flyttade in låg redan trall på golvet, vilket jag tycker gör balkongen lite mysigare och mer inbjudande. Vi har också snickrat ihop egna kryddlådor och betsat dem mörka. Överst har jag satt basilika, timjan, dill och oregano. I de två mellersta huserar jordgubbsplantor och längst ned ärter. Sen en himla massa pelargoner, tyckte jag hittade så fina färger på dem. Tyvärr har vi ingen kvällssol vilket är lite synd, men desto varmare och skönare de mornar man vill äta frukost i solen!

 

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Marie juni 15, 2013 at 10:10 e m

  Ohhh så fint ni har det på balkongen, superfint verkligen =D

  • Reply Stina juni 16, 2013 at 10:38 f m

   Tack! 🙂

 • Reply ANNA juni 16, 2013 at 10:02 f m

  Hade också velat odla kryddor men jag är sämst på att hålla de vid liv 🙂

  • Reply Stina juni 16, 2013 at 10:37 f m

   Mina fingrar är inte heller gröna för fem öre 😉 Men det är ju härligt så länge de lever!

 • Reply Så utan gröna fingrar | Stina juli 19, 2014 at 7:15 e m

  […] Vi har också köpt hem pelargoner som ska få pryda balkongen. Jag har dock inte vågat hänga ut dem ännu efter som det snöade (!) igår. Den här gången går de i vitt, cerise och ljusrosa, tror det blir en fin kombo med Flitga Lisa så småningom. Förra året såg det ut så här på vår balkong. […]

 • Reply Växtlighet på balkongen | Stina maj 14, 2015 at 7:49 f m

  […] är ett självklart inslag på vår balkong. Under de tre åren vi huserat här har dock deras färgpalett varierat. Detta år bestämde vi oss för att satsa på klassiskt röda och vita […]

 • Leave a Reply