DIY Inredning Loppis

Från klocka till pyntad kupa

december 9, 2013

IMG_6329173

Tadaaa! Detta var alltså det öde som loppisklockan fick möta. Agera inglasning för diverse pynt, nu i adventstider tycker jag det passar med mossa, en grankvist, lite stjärnanis, kottar, valnötter och kanelstänger. Idén fick jag från ett inlägg i bloggen Hönapöna, en väldigt inspirerande pyssel- och inredningsblogg jag börjat följa på sistens. Jag är oförskämt nöjd och ler lite varje gång jag går förbi den. Jag står dock i valet och kvalet om jag ska spraymåla plattan eller inte, vad tycker ni? I inspirationsinlägget var plattan sprayad svart och det var oerhört snyggt, men samtidigt gillar jag guldfärgen. Ett alternativ är att loppa ännu en klocka som jag kan pröva mig fram på, så får det nog bli!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply ANNA december 10, 2013 at 5:20 e m

  Men åh blev ju jättefint 🙂

  • Reply Stina december 11, 2013 at 7:48 f m

   TACK! 😀

 • Reply Kupan | Stina januari 14, 2014 at 4:33 e m

  […] första man ser när man kommer hem. Denna gång ville jag visa ett alternativt sätt att använda glaskupan jag loppisfyndade i förra månaden. Utan bottenplattan och med några stenar och en murgrönekvist i en värmeljusstake välkomnar den […]

 • Leave a Reply