Foto

Sötaste modellen i svartvitt

januari 9, 2014

leon

När vi hade middagsgäster i tisdags passade jag på att plocka fram kameran för några bilder på deras lilla charmtroll till son. Det är så roligt med ett så tacksamt motiv, han är ju så söt att man smälter!

Bilderna tog vi rätt sent på kvällen i ett mörkt vardagsrum. Men genom att höja ISO lite (är inte så himla rädd för det, hellre en lite kornig bild än ingen bild alls tänker jag) och sen konvertera till svartvitt så blev jag nöjd, svårt att misslyckas med lilla poserar´n framför kameran 😉

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Angus januari 9, 2014 at 3:47 e m

  åh sötnöt! sista bilden är underbar!

  • Reply Stina januari 10, 2014 at 9:28 f m

   Tack snälla du 🙂

 • Reply Linda januari 9, 2014 at 4:07 e m

  Du lyckades, finfina bilder på knodden där <3

 • Reply Amanda [SPONTAN] januari 9, 2014 at 9:35 e m

  Fantastiskt söta bilder 🙂

 • Leave a Reply