Inredning Loppis

Stiligt utan skärm

februari 24, 2014

IMG_7164284Denna lampfot loppade jag ju för någon månad sedan. Nu har den tagit plats på fönsterbrädet i sovrummet och ger ett mysigt sken. Jag hade lite problem att hitta en lampa med rätt styrka, jag köpte först en som motsvarade 35 watt men den sken alldeles för starkt. Efter idogt letande hittade jag till sist en som motsvarar 15 watt så nu lyser den upp sitt lilla hörn var och varannan kväll. Jag tycker det är riktigt fint att låta den stå där utan skärm. Helst hade jag velat hitta en lite större glödlampa, likt den vi har i Kartellampan men jag har inte lyckats hitta någon variant med smal fot som passar lampfoten. Tipsa gärna om ni vet var jag kan hitta något åt det hållet.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply therese februari 25, 2014 at 8:06 f m

    Jag hade också svårt att hitta lampa i rätt styrka när jag inte ville ha skärm men köpte en dimmer på Ikea istället (finns på Clas med), har du sett dem? Jättesmidigt! Ibland vill man ju att de ska lysa starkare om man vill liksom se något och ibland bara dekorationslysa lite 🙂

  • Leave a Reply