Foto

Gravidfoto

juli 14, 2014

bloggIgår fick jag besök av min vackra vän och hennes bebiskula. Vi hade planerat in en liten fotosession tillsammans innan jag försvinner iväg på semester och innan bebben i magen väljer att flytta ut i stora världen. Jag röjde undan inne i vårt sovrum och de ljusa väggarna gjorde att ljuset på bilderna blev fint, trots de begränsade möjligheterna vi hade. Men oavsett bildernas ljus är ju motivet helt bedårande, det var verkligen en fröjd att få ha min vän framför kameran och hennes tålamod med en nybörjare som vill testa så mycket men inte riktigt kan sätta orden på vad är verkligen beundransvärt. Nästa gång vi ses för en uppstyrd fotosession är bebisen utanför magen och i famnen på sin kärleksfulla mamma  ♥

 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Emma S juli 15, 2014 at 8:39 f m

  Verkligen superfina bilder!

  • Reply Stina juli 15, 2014 at 10:08 f m

   Tack snälla! 🙂

 • Reply Angus juli 16, 2014 at 5:16 e m

  supersöta bilder!!
  Sv, ja självklart koppeltvång, tycker absolut inte att hundar ska få springa fritt o röja! 🙂 jsg är själv hundrädd! 🙂

 • Reply Lucka 7: En bild du tagit som du själv tycker mycket om | Stina december 7, 2014 at 4:27 e m

  […] själva vill bli förevigade på bild. Fler glimtar från den lilla fotosessionen går att se här, men detta är som sagt min absoluta […]

 • Leave a Reply