DIY

Snuttefilt med flärpar

juli 19, 2014

IMG_917563

 

Idag var jag på babyshower för min vän som väntar sitt första barn. Med mig hade jag ett paket innehållande de tre snuttefiltarna ovan. Med inspiration från Emma sydde jag dem med flärpar lämpliga för en bebis  att pilla, titta eller bita på. Till den mönstrade sidan använde jag mig av bomullstyg från Panduro och de enfärgade sidorna gjorde jag av alldukar från Åhléns, de var i perfekt ”snuttestorlek” och lämpade sig därför fint till mitt första lilla syprojekt, och nog fick jag mersmak allt!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Erina juli 20, 2014 at 8:36 e m

  Guu så söta!

 • Reply Angus juli 22, 2014 at 8:44 f m

  Åh tack
  Söta! Börja producera o sälj!

 • Reply Min symaskin och önskemål om tips på syprojekt - StinaStina november 4, 2015 at 7:01 f m

  […] Tre snuttefiltar med små flärpar var de första sakerna jag sydde på min symaskin. Kudden i oktober månads Monthly Makers-utmaning den andra. Det går alltså helt klart att konstatera att ”Pfaffen” inte sliter ut sig i min ägo. Men jag vill såklart sy mer! Jag är dock en nybörjare när det kommer till sömnad och vill allra helst ta mig an projekt som bara innefattar raksöm, alternativt också någon enstaka sicksaksöm. Men jag har ytterst få idéer i dagsläget, det mesta känns övermäktigt. […]

 • Leave a Reply