Vardag

En helt vanlig torsdag

februari 12, 2015

stina

Typiska vardagsinlägg figurerar inte alltför ofta här inne. Främst för att jag tycker att det är svårt att skriva varierande om en vardag som ser mest likadan ut dag ut och dag in vilket just nu är fallet som student mitt inne i slutspurten. Men eftersom ni är en del nya som hittat hit (jippie!) tänkte jag att det ändå vore roligt att ge en inblick i en typisk torsdag i undertecknads liv.

I dag har jag sett ut som på bilderna ovan. Mitt hår är så oerhört besvärligt och elektriskt under vinterhalvåret och befinner sig dessutom i någon slags tråkig mellanlängd att jag allt mer ofta väljer att ha det uppsatt. Klänningen köpte jag på rea innan jul och den är jag väldigt förtjust i. Trots att den redan blivit noppig och dan duger den gott och väl till vardags när jag bara vill ha något bekvämt att skrota runt i.

hos_emma

Förmiddagen ägnades åt att tillsammans med mina två vänner tillika kurskamrater Emma och Amanda skriva klart vårt grupparbete i kursen Varumärken och affärsstrategi som hade deadline vid lunch idag. Arbetet har gått ut på att analysera ett givet företags varumärke, kartlägga det med hjälp av olika modeller och till sist komma med förslag på hur en eventuell ompositionering eller förstärkning av varumärket skulle kunna se ut. Vi har analyserat Coop och det känns som att arbetet mynnade ut i något rätt bra, det ska bli spännande att ta del av opponeringen och höra hur andra ser på vårt arbete. Vi huserade hemma hos Emma i dag och blev bjudna på fikabröd när det efter lunch var dags att ta itu med opponeringen på en annan grupps arbete. Till vår hjälp hade vi dessutom katten Minja som förgyllde pluggandet med sin närvaro. Jag saknar verkligen att ha djur ikring mig och ägnade den stackars katten orimligt mycket uppmärksamhet.

102

Väl hemma stod blomkål & broccolisoppa signerad Matplatsen på menyn. Till det åt vi det omtalade rotfruktsbrödet som passade riktigt gott till. Min sambos kompis var middagsgäst och han deklarerade högt och tydligt vilken förbannat god soppa jag lagat. Den blev verkligen lyckad så jag rekommenderar den varmt om ni är ute efter en mild men samtidigt smakrik soppa.

Efteråt slog vi oss ned i soffan och spelade några partier av favoritspelet jag tidigare hyllat, Settlers of Catan. Ett väldigt mysigt avslut på en helt vanlig torsdag.

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Ett besök på Skansen - StinaStina oktober 13, 2015 at 5:30 f m

    […] Lunchen inmundigades på Stora Gungan och jag åt en god blomkålssoppa som nästan kunde mäta sig med min egna. […]

  • Reply Sötpotatissoppa med fetaoströra - Stinas tillvaro januari 19, 2016 at 5:39 e m

    […] Räksoppa – Blomkål- & broccolisoppa – Jordärtskockssoppa med knaperstekt […]

  • Leave a Reply