DIY Inredning

Egna kubiska bokhyllor

februari 18, 2015

bokhyllorna

För tillfället håller fönstren i vår lägenhet på att bytas ut. Huset är från sextiotalet och fönstren har hängt med sedan dess. Jag har längtat efter att få de utbytta då värmen mer eller mindre strömmat rakt ut till kråkorna och lämnat mig huttrande inomhus under de kallare månaderna. Med fönsterbyte följer en massa damm och sågspån som sprids i lägenheten, täckplast över möbler och ett allmänt kaos. I bokhyllorna råder dock fortfarande ordning (eventuellt kan böckerna ha prytts med någon millimeter damm sedan bilden togs). Bokhyllorna snickrade min sambo ihop i höstas och jag tyckte de blev väldigt bra. Våra nattduksbord går i samma stil, de kan ni skymta på bilder i det här inlägget och detta. Tidigare var väggen helt kal så det passade fint med böcker där, tycker de ger ett lite mer ombonat intryck. Jag längtar efter att få läsa dem, just nu är det mest den andra halvan av hushållet som ägnar sig åt att läsa skönlitteratur, jag är fortfarande insnöad på kurslitteratur, i alla fall under några månader till – sedan ska jag bannemej djupdyka bland självbiografier, kriminalromaner och sc ifi-historier!

 

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Ellen februari 20, 2015 at 5:15 e m

    Så himla fin lösning på bokhylla! Något i denna stilen skulle jag kunna tänka mig hem 🙂

  • Reply Sandra februari 24, 2015 at 8:47 f m

    Det här blev verkligen supersnyggt!! Älskar förresten väggen till höger 🙂

  • Leave a Reply