DIY Inredning Loppis

Ängvas modell mindre

februari 26, 2015

liten_vas_1

Myrorna i Ropsten hittade jag häromdagen denna söta ask. Oerhört fin i all sin enkelhet men när jag köpte den hade jag faktiskt ett annat ändamål i åtanke för den lilla pjäsen.

liten_vas_2

Tillsammans med ett dricksglas fick locket bilda en mindre variant av ängvasen jag gjorde till Monthly Makers denna månad. Om möjligt ännu enklare att skapa än föregångaren och väldigt fin på ett lite nättare sätt. Jag är dessutom barnsligt förtjust i lockets mönster, både när det agerar lock till en söt ask och när diverse kvistar sticks ner i det.

 

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply Den där Victoria februari 26, 2015 at 1:08 e m

  Men åhhhh, du gör såna härliga fynd hela tiden. Vad fint att använda locket sådär också.

  • Reply Stina februari 26, 2015 at 9:08 e m

   Haha, du säger det! Det är många gånger jag inte hittar något alls också, men med lite ihärdighet så hittar man guldkornen till slut 🙂

 • Reply Mikaela februari 26, 2015 at 2:56 e m

  Åhhh SÅ fin! Jag vill också ha en sån!

  • Reply Stina februari 26, 2015 at 9:07 e m

   Tack snälla! Den tog cirka två sekunder att göra, håll ögonen öppna på loppisar bara så kommer du ha en på nolltid 🙂

 • Reply Emma Grann Fotografi februari 26, 2015 at 5:46 e m

  Fint!! 🙂

  • Reply Stina februari 26, 2015 at 9:06 e m

   Tack! 🙂

 • Reply Sandra februari 27, 2015 at 7:26 f m

  Men lägg ägg! Det blir ju bara mer och mer genialt för var gång jag kikar in här ju! Har precis snickrat världens största matbord så nu måste jag fylla ut den med något fint. Nästa vecka är det jag som hänger på alla loppisar för att göra en egen vas 🙂

  • Reply Stina februari 27, 2015 at 11:38 f m

   Haha, så kul att kunna inspirera till ett projekt! Håller tummarna för att du hittar något som passar 🙂

 • Reply Beatrice februari 27, 2015 at 8:07 f m

  Ah, den här är så himla himla fin! Fattar inte heller hur alla hittar så fina grejer, men så går jag alldeles för sällan på loppis och 2hand också, så det är ju precis därför, haha. Måste dock säga att vårt utbud i Malmö är sådär, trots att alla säger att det är så bra… Kan gå med på Myrorna, men Emmaus är inte särskilt nice, och rätt jäkla dyrt… 🙁 Och de andra har bara kläder, typ.

  • Reply Stina februari 27, 2015 at 11:38 f m

   Jag tror verkligen knepet är att gå ofta och att inte stressa! Jag går hur många varv som helst i lokalerna och gräver och har mig bland hyllorna och vips så står något fint där 🙂 Ja kläder brukar jag oftast inte leta efter även fast det verkligen finns en uppsjö av ställen att fynda på, är mer förtjust i att leta små unika pryttlar istället för plagg.

 • Reply Stiliga stilleben | Stina mars 4, 2015 at 11:46 f m

  […] till åttio- och nittiotalet men i detta nya sammanhang tycker jag att det gör sig väldigt bra. Vasen pysslade jag enkelt ihop i förra veckan av locket till en loppad ask och ett dricksglas. Bakom syns brickan jag fyndade förra veckan och […]

 • Reply Uppdaterade hyllor i köket | Stina april 27, 2015 at 6:28 f m

  […] lilla mini-ängvasen ger lite grönska på sin […]

 • Reply Maria Ekblad april 27, 2015 at 6:53 e m

  Men ååh det blev ju superfint!! Gillar verkligen ängvaser!

 • Reply Ta skott av ElefantöraStina juli 14, 2015 at 6:00 f m

  […] till hur jag skulle få bebisarna att stå upp i vattnet men så kom jag att tänka på min minivariant av ängvasen som visade sig passa ypperligt för uppgiften! Rätt fint samtidigt som det är funktionellt tycker […]

 • Leave a Reply