Foto

Körsbärsblomster

april 25, 2015

cherryblossom1 cherryblossom2 cherryblossom3 cherryblossom4

Jag ville inte vara sämre än resten av landets bloggande befolkning och har därför stått med kameran upptryckt bland körsbärsblommorna. Till skillnad mot de i Kungsträdgården är träden på universitetsområdet relativt förskonade från alltför stora folkmassor med iPhones i skyn. Faktum är att jag var helt allena när jag knäppte dessa en tidig morgon. Tänk att några japanska träd med skära blommor kan skapa ett sånt potpurri av känslor i kroppen på en, jag blir helt lycksalig av att se på dem!

 

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply ISA april 25, 2015 at 8:29 f m

  Är det vid stockholms universitet!? går ju förbi där varje dag och jag tycker blommorna här är såååå fina. Är någon med färgkontrasten mot resten av området, hehe. Underbart!

  • Reply Stina april 25, 2015 at 9:45 e m

   Ja det är det! Det står flera körsbärsträd vid Arrheniushusen 🙂

 • Reply Lisa april 25, 2015 at 10:03 f m

  Ja, alltså hela universitetsområdet är ju fantastiskt fint. Lätt att man missar det när man skyndar mellan seminarier och föreläsningar.

  • Reply Stina april 25, 2015 at 9:47 e m

   Verkligen! Det är först nu när mina studier börjar dra ihop sig som jag uppskattar området på riktigt, ironiskt nog 😉

 • Reply Mohammedi's april 25, 2015 at 11:56 f m

  vackert!

 • Reply Hanna april 25, 2015 at 12:16 e m

  Det är ju så vackert med körsbärsblommor!

 • Reply Maria Ekblad april 25, 2015 at 3:38 e m

  Åh det blir jag med. De är ju så himla fina!

 • Leave a Reply