Gotland

Mobilt vykort från en promenad på Gotland

juni 20, 2015

 

Jag helgar semestern och låter datorn vila lite till förmån för bland annat promenader i miljöer som dessa. Men WordPress-appen som jag nyligen upptäckt känns som ett lagom substitut emellanåt. Vi har en fin midsommarhelg med mat i mängder & trevligt umgänge. Vädret är nyckfullt och ser åt ena hållet ut som på bilden ovan…

 

…och åt andra hållet så här.

 

Vi struntar därför lite i väderprognosen och tar dagarna som de kommer, som sig bör på semestern.

 

Ambitionen är att uppnå samma sinnesstämning som dessa slappande ungtjurar och tror minsann jag kommit en god bit på väg och jäser i detta nu framför brasan med marängswiss i magen. Hoppas att ni också har fina dagar med tid för avkoppling! 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Beatrice juni 20, 2015 at 11:07 e m

  Alltså DRÖMMEN att ha en sommarstuga på Gotland, hehe. Kan tänka mig att det är som allra vackrast nu i början av sommaren! Har bara varit där i Augusti för medeltidsveckan och så, och även då är där ju helt otroligt fint, om än lite brist på vatten….

 • Reply Angus juni 21, 2015 at 6:16 f m

  åh herre det där fältet! helt underbart

 • Reply Mikaela juni 21, 2015 at 10:30 f m

  Men wow vilka bilder! Vallmo är så himla vackert!

  • Reply Stina juni 22, 2015 at 8:58 f m

   Visst är det! ”Åååh-ar” mig löjligt många gånger per dag här 🙂

  Leave a Reply