Gotland Inredning

Keramik från Gotland & Höga kusten

augusti 13, 2015

keramik-1

Jag har ju fyllt år i sommar, inget mindre än 25 år och då måste man självklart bjuda in till släktkalas. Jag har ju också den ynnesten att min sambo precis som jag kommer från en firarglad släkt så det blev inget mindre än två födelsedagsfiranden i år.

keramik-2

Jag fick oerhört fina presenter av båda släkterna och att presenter från två olika håll som dessa ljusstakar i keramik skulle passa så himla fint ihop var en riktig lyckoträff!

keramik-3

Den vänstra fick jag av mina föräldrars grannar, de har en stuga vid Höga Kusten där ljusstaken införskaffades. Den högra låg i ett paket från Andreas kusin och hennes familj.

keramik-5

Den gotländska har en riktigt häftig manschett och är gjord av Linda Kalström som driver Lindas Krukor i Stenkumla.

keramik-6

Den andra med gulligt öra görs av Stina Oskarsson, även kallad Keramik-Stina. Hennes alster säljs i Vännersta föredetta landhantel vid Nordingrå.

Trots att kvällarna ännu är relativt ljusa var det oerhört mysigt att ha tända ljus i dem häromkvällen. Jag tror dessa kommer utgöra ett riktigt tight radarpar och nyttjas än mer frekvent i höst och vinter, så fina som de är tillsammans. Dessutom känns det ju extra roligt att inreda med ett sådant gediget hantverk!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Vajb augusti 13, 2015 at 9:57 e m

    Jättefina! 🙂

  • Leave a Reply