Bröllop DIY Loppis

Notblad till bröllopspysslet

februari 28, 2016

Det här med att kombinera ett digert loppisletarintresse med bröllopsplanering är verkligen en match made in heaven. Tidigare har jag avverkat sökande efter både mässingsljusstakar och bruna glasflaskor och så sent som i förra helgen kom jag hem med en samling notblad.

notblad_brollop1  notblad_brollop3

Jag tänker mig nämligen att de snirkliga noterna och gulnade papprena osar romantik och kan komma att passa till diverse bröllopspyssel framöver. Strutar eller pappersgirlanger är det som snurrar i mitt huvud just nu, har du något annat tips på du gärna hojta! Mönstrade papper kan ju annars dra iväg något hutlöst i hobbyaffärerna, dessa häften fick jag ge några guldtior för.

notblad_brollop4

I dag satte jag mig förresten framför symaskinen och tillverkade lite bröllopsdekorationer, ska visa dem lite senare i veckan tänkte jag!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Strutar av notblad till riskastningen - Stinas tillvaro april 24, 2016 at 7:06 f m

    […] enkla och billiga att göra dessutom. Notbladen köpte jag på loppis för en tid sedan och jag rullade helt sonika ihop ett ark, limmade med ett limstift och satte för […]

  • Leave a Reply