Loppis

Färgglad sommarklänning

februari 29, 2016

Vid ett besök på myrorna i Ropsten ägnade jag några minuter åt att ögna igenom de många klädställningarna. Annars brukar jag ofta bara gå förbi dem då det känns som mycket jobb för liten utdelning då jag sällan hittar några guldkorn bland kläderna. Jag fastnade dock för en klänning denna gång, en lite annorlunda nittiotalsaktig sådan från Polarn & Pyret med de allra bjärtaste av färger. Kanske inte ett alldeles självklart köp men då min kropp värker efter sommar och sol suktade jag något enormt efter en klänning som ger hopp om varma sommardagar. Skärningsmässigt liknar den en klänning jag köpte förra sommaren och just en smickrande skärning står nu för tiden högst upp på kravlistan vid klädinköp.

klanning3 klanning4 klanning5

Matchas bäst med barfota fötter, en blomsterkans, några fläckar från senapssill och lite grönska efter ett härligt första midsommarfirande i huset på Gotland.

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply Mikaela februari 29, 2016 at 3:15 e m

    Så fin, gillar verkligen blommönstret, jättevackert!

  • Reply Sandra mars 2, 2016 at 9:18 f m

    Vilken fantastisk sommarklänning! Kan föreställa mig hur du har den på dig på gotland, låter som rena drömmen 😀

  • Leave a Reply