Gotland Trädgård

Trädgårdsbänkar och pionens dag

juni 18, 2016

Vi har blivit med trädgårdsbänkar! Vi fick dem av mina föräldrar som en tidig bröllopspresent och de gör sig så himla bra i vår gamla trädgård. Den ena bänken har ryggstöd med ormbunksmönster och den andra är utan ryggstöd.

tradgardsbank2 tradgardsbank3

Vi placerade dem invid pionrabatten på husets ena kortsida, perfekt ställe att sitta ner med en tekopp på. När vi sist åkte ner till Gotland stod pionrabatten i full blom och jag kände mig nästan lite snuvad på konfekten när bladen redan börjat falla från flera av blommorna. Vädret på Gotland har varit riktigt varmt under en lång tid så blommorna har gått lite bananas, minst sagt.

tradgardsbank4 tradgardsbank5

pion1

På tal om pioner är det inget mindre än pionens dag i dag, sannerligen en dag värd att fira! Helgen spenderas i Stockholm så någon pionbukett kan jag inte plocka in från trädgården, utan jag får nöja mig med att kika på dessa färgglada bilder från två veckor sedan. Helt okej ändå.

pion2

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Mikaela juni 18, 2016 at 9:32 e m

  Så himla fina bänkar! Kan vi på riktigt ta nästa MM-träff i ert hus?!?!

 • Reply Charlotte Uleskog juni 20, 2016 at 8:45 f m

  Vilka fina utemöbler, som en egen liten slottsträdgård, underbart 🙂 Pioner är verkligen en favorit!
  Måste bli ett gäng i min trädgård sen, blommar de länge?

  • Reply Stina - Stinas tillvaro juni 23, 2016 at 6:36 f m

   Tack, gillar de väldigt mycket 🙂 Tyvärr tror jag inte att de är särskilt långlivade, speciellt inte när det varit så varmt som hittills.

  Leave a Reply