Foto

Mitt första frilansuppdrag & en intervju

juni 22, 2016

I julas fick jag några produkter från Föllingeprodukter i julklapp av mina föräldrar och tog några bilder på dem som jag delade med mig av här på bloggen. Personerna bakom Föllinge fick nys om mina bilder och för några månader sedan tog de kontakt med mig för att höra om jag var intresserad av ett fotouppdrag. Jag blev väldigt smickrad över förfrågan, vi hade en bra dialog över hur det hela skulle gå till och jag fick en månad på mig att leverera nya produktbilder som de kan använda sig av i sin digitala marknadsföring.

Eftersom företaget är baserat i mina hemtrakter och jag känt till det sedan jag var barn kändes det extra roligt att få förfrågan. Då det är mitt allra första betalda uppdrag som fotograf är jag också väldigt glad över att vi hade ett riktigt bra samarbete, ett samarbete som förhoppningsvis kommer att hålla i sig framöver. Alltför många gånger har jag hört historier om fotografer som tampas med dåliga uppdragsgivare och oskäliga ersättningar.

Nu när jag levererat bilderna avslutade vi det hela med en intervju som Föllinge publicerat på sin blogg. Där berättar jag lite om huset på Gotland, mitt intresse för foto och hur jag ser på det här med ekologiskt.

Totalt levererade jag bilder på 27 produkter och fotona nedan på oljorna är mina personliga favoriter.

follinge1 follinge2

You Might Also Like

18 Comments

 • Reply Sara i Åre juni 22, 2016 at 9:46 f m

  så himla roligt att höra – och SÅ SNYGGA BILDER!!

 • Reply Lovisa juni 22, 2016 at 10:25 f m

  Kul! Grattis till uppdraget! Och bilderna såg verkligen inte helt fel ut 🙂

 • Reply Sandra juni 22, 2016 at 6:23 e m

  Vad roligt, Stina! Bilderna är verkligen superfina 🙂

 • Reply Mikaela juni 22, 2016 at 8:41 e m

  Gud vad roligt Stina!! Och fantastiska bilder, hoppas du får möjlighet att jobba mer med det här för du är grym!

 • Reply Johanna juni 22, 2016 at 10:26 e m

  men åh vad kul! grattis!

 • Reply Wilda juni 23, 2016 at 7:42 e m

  Så välförtjänt! Så fint utfört! Grattis till det och grattis Föllinge som hittade just dig. 🙂

 • Reply Ruth | HungryHeart.se juni 23, 2016 at 10:08 e m

  Så himla roligt för dig, Stina! Och du har verkligen lyckats med bilderna. Superfina!

 • Reply Emelie @ Föllinge juni 29, 2016 at 1:15 e m

  Tack så mycket för början på ett jättebra samarbete, Stina! Vi är superglada över bilderna 🙂

 • Reply Nytt jobb + en lista om jobb - Stinas tillvaro augusti 30, 2016 at 6:32 f m

  […] verksamhet betydligt mycket snabbare än vad jag själv trodde. Sen är jag såklart stolt över mitt första frilansuppdrag som […]

 • Reply Fotouppdrag med hösttema + ny kamera - Stinas tillvaro oktober 17, 2016 at 7:59 e m

  […] våras fick jag mitt första fotouppdrag då jag fotograferade produktbilder till det jämtländska ekologiska hudvårdsmärket Föllinge. […]

 • Leave a Reply