Gotland Video

Video | Höst på Gotland

oktober 2, 2016

Förra helgen var vi och tittade till huset på Gotland. Det var första gången sedan sommarsemestern vi var tillbaka på ön och vi fick två riktigt soliga och härliga septemberdagar. Istället för att ta med mig kameran fångade jag några rörliga glimtar med mobilen.

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply Mikaela oktober 2, 2016 at 3:44 e m

    Åh så fint! Men hjälp vad mycket äpplen, vad ska ni göra av alla? 😀

  • Reply Beatrice oktober 2, 2016 at 5:31 e m

    Underbart! Längtar till den där framtiden när jag också har jobb, pengar och möjlighet att kanske skaffa ett ställe lite utanför stan att mysa på när man behöver komma bort lite! Men håller med Mikaela, vad sjutton ska ni göra av alla äpplena!?

  • Reply Wilda oktober 8, 2016 at 7:27 e m

    Så galet mycket äpplen!!!!

  • Leave a Reply