DIY Monthly Makers

Monthly Makers | Leksaker

oktober 21, 2016

Leksaker är månadens tema hos Monthly Makers, ett tema som egentligen ligger ganska långt ifrån vad jag vanligtvis skapar. Jag menar, några barn har jag inte och jag skulle knappast kalla mitt uttryck som sådant särskilt lekfullt. Men vänner runt omkring mig har ju faktiskt barn och när jag kom underfund med att jag kunde skapa något att ge bort så gick det upp för mig att jag ville göra något till en av mina bästa vänner som väntar smått. Inspirerad av Sandra resulterade det i ett gäng bitringar och eftersom jag själv varken är särskilt duktig på att sy eller på att virka köpte jag helt sonika virkade dukar och spetsband på en loppis. Jag blev nöjd med resultatet och tror att de kommer uppskattas av vännen,  och förhoppningsvis även den kommande bebisen!

bitring-diy-1

Monthly Makers är en utmaning för dig som vill komma igång med eller utveckla din kreativitet. Under 2016 lanserar vi tolv gemensamma månadsteman för dig att inspireras av, utmanas och skapa utifrån. I oktober är temat LEKSAKER och Elsa är värd. Länka ditt bidrag i kommentarsfältet i hennes blogg, senast den 28:e oktober för att vara del i sammanställningen! Genom att göra det godkänner du att vi återpublicerar din bild i relevanta sammanhang i våra bloggar och mediekanaler – självklart med hänvisning till ditt eget inlägg.bitring-diy-2

Mer Monthly Makers hittar du på Facebooksidan, Instagram, Pinterest och i inspirationsgruppen.

Vi som driver Monthly Makers är AliciaAnna MaríaAnnicaBeataBeatriceElsaJessicaMikaelaRuthSandraStina och Wilda. Inspireras, skapa och utvecklas med oss under hela året!

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply Alicia oktober 21, 2016 at 10:19 f m

  Såå sobra och vackra leksaker! Ballt hur du kunde göra temat till ditt, fast det kändes så avlägset. Också kul med upprepande mönster för barnet tänker jag! Små hål och testar att pilla på i spetsen. Toppenfint 🙂

 • Reply Ruth | HungryHeart.se oktober 21, 2016 at 11:03 f m

  Vilken rolig och annorlunda idé och så himla fint det blev! Snacka om bitringar med stil och charm! =) Hur har du fäst spetsen?

 • Reply Beatrice oktober 21, 2016 at 12:36 e m

  Alltså, superfina! Tycker också det är kul att alla har hittat något även den här månaden som passar deras eget uttryck, trots att det faktiskt är ett klurigt tema!

 • Reply Jessica oktober 21, 2016 at 3:27 e m

  Men gud så gulliga!!!!!!

 • Reply Mikaela oktober 21, 2016 at 3:58 e m

  Superfina!! Tror verkligen det blir en uppskattad present!

 • Reply Silje oktober 21, 2016 at 4:26 e m

  Ordentlege søte! Og så utruleg kjekt og fint å kunne gi det i gåve til nokon du kjenner 😀

 • Reply Wilda oktober 22, 2016 at 7:56 e m

  Helt underbart bidrag och så fint att du kunde sätta din prägel på det. Vilken lycklig unge som får hålla i de där!

 • Leave a Reply