DIY Monthly Makers

Monthly Makers 2017

januari 5, 2017

För ett kreativt 2017 – tillsammans!

Monthly Makers är en utmaning för dig som vill komma igång med eller utveckla din kreativitet. Under 2017 lanserar vi tolv gemensamma månadsteman för dig att inspireras av, utmanas och skapa utifrån. Därför att det kan underlätta med ett inspirationsord att utgå ifrån, det är roligare att skapa i grupp och det är utvecklande att visa upp och ta del av andras alster och tankar. Du är med på de teman, förutsättningar och i den utsträckning du vill.

Det känns väldigt sorgligt att vi i år tackar Anna María, Annica, Beata och Sandra för året som gått. Men istället välkomnar vi Emilia, Fredrika, Johanna och Julia till värdgruppen! Det är fyra fantastiskt grymma tjejer som lämnar oss, men redan nu är jag alldeles uppfylld av all den energi och awesomeness som de fyra nya värdarna besitter. 2017 för med sig såväl nytänk som nya vänner och jag är riktigt pepp på skaparåret vi har framför oss!

Nytt för 2017 är även tidigarelagt temasläpp med ännu mer tid för skapande – redan idag hittar du januaris tema hos Jessica!

Så här går det till:

monthlymakers_blogg

12 bloggar, 12 månader, 12 teman. Vi är värdar för ett var.

Den 5:e släpper månadens värd vårt gemensamma tema. Du skapar något inspirerat av det och postar det i sociala medier (blogg, Instagram eller liknande). Du är fri att tolka temat hur du vill. Våra enda regler är att ditt bidrag ska vara gjort av dig själv, skapat samma månad som temat är aktuellt och att du skriver att du deltar i Monthly Makers utmaning. Länka till värden (@MonthlyMakers på Instagram) och tagga gärna #monthlymakers.

Den 20:e presenterar månadsvärden sitt eget bidrag och börjar samla in era i kommentarsfältet. Du kommenterar värdbidraget med en länk till ditt eget senast den 28:e. Den sista dagen i månaden sammanställer värden allt vi skapat tillsammans.

Följ oss på Facebook för att enkelt hänga med i tema- och värdskiften, få information om nyheter och event, samt ta del av ännu mer kreativ inspiration! Vi finns också på Instagram, Pinterest, webben och i inspirationsgruppen We Are Monthly Makers.

Vi som driver Monthly Makers 2017 är Alicia, Beatrice, Elsa, Emilia, Fredrika, Jessica, Johanna, Julia, Mikaela, Ruth, Stina och Wilda. Inspireras, skapa och utvecklas med oss under hela året!

Mina favoriter från 2016

Fjorton bidrag har jag skapat under året som gått och jag tänkte avsluta med några av mina tre favoriter från 2016!

memory5

Memoryspel med avtryck på tema AVTRYCK

batikservetter5

Batikfärgade servetter på tema FÄRG

monthly-makers-metall-1

Smala kransar med eutalyptus på tema METALL

 

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply Jessica januari 5, 2017 at 9:38 f m

    Du gör ju så förbannat snygga grejer alltså!!!! Så pepp på nya året också <3 (Hehe formuleringen "Det känns väldigt sorgligt att vi i år tackar Anna María, Annica, Beata och Sandra för året som gått och istället välkomnar Emilia, Fredrika, Johanna och Julia till värdgruppen." låter lite som att det är sorgligt att välkomna de nya! Men det kanske bara är jag som läser det knäppt. <3)

  • Reply Rebecca januari 23, 2017 at 11:17 e m

    vill också vara med men är inte så kreativ haha

  • Leave a Reply