Gotland Inredning

Huset | Första middagen i nya matsalen

februari 22, 2017

Förra helgen invigde vi matsalen vi renoverat i huset. Adde hade fyllt år så vi passade på att bjuda in familj på middag. Ännu är vi inte helt tillfreds med möbleringen, pinnstolarna ska målas, bordet betsas och jag vill hitta ett annat skåp för porslin. Tanken är att alla pinnstolar ska målas vita och jag hade som ambition att göra det i somras, men efter två tröttande jag – en vacker dag så! Men det övergripande intrycket är vi väldigt nöjda med oavsett färg på stolarna som står i det, rummet är som gjort för att umgås i många timmar i sträck.

Jag kan för övrigt rekommendera maten jag lagade till middagen. ”Fiskarhustruns fisksoppa” och ”Chokladkaka med chokladkräm och bär” – mums!

matsal-7matsal-3 matsal-4 matsal-5

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Wilda februari 23, 2017 at 9:19 f m

    Så otroligt vackert! Jag gillar också att stolarna är udda och inte ommålade än 🙂 Men jag kan tänka mig att det blir vackert i vitt också. Haha, det där är ett sånt jobb som skulle passa mig. Älskar saker som tar tid och bara är att göra utan att tänka så mycket på något vis. Tänk så olika det kan vara.

  • Reply Lund Johanna februari 23, 2017 at 11:02 e m

    Ah well, jag har väl sagt det i varje inlägg hittills men säger det igen. DET. DÄR. HUSET <3 Så himmelens fint ni har det.

    Och stressa inte med stolarna, de fungerar alldeles utmärkt sådär också.

  • Leave a Reply