Inredning

Inredning | Vårt hem genom någon annans kamera

mars 31, 2017

Förrförra helgen hade jag två eminenta Monthly Makers-kollegor boende hos mig, nämligen Emilia och Beatrice! Vi hade nämligen träff tillsammans med ett gäng av värdarna här i Stockholm och de fick alltså husera hos mig och Adde. Jag ska erkänna att det var med viss nervositet jag bjöd in två bloggare med kamerorna i högsta hugg in i vårt hem och jag skulle ljuga om jag sa att jag inte dammat en extra gång eller stuvat undan klädhögarna innan deras ankomst. Mycket riktigt förevigade de båda hemmet ur olika vinklar och vrår och det har faktiskt varit riktigt roligt att se sitt hem ur någon annans kamera när det visat upp resultaten av fotosessionerna på sina bloggar.

Faktum är att vi (och ni) inom kort kommer att få se vårt hem ur ytterligare en persons kamera – nämligen en mäklarfotografs! Tanken är att vi i början av sommaren ska säga hej då till lägenheten vi bott i under fem års tid och säga hej till en ny lägenhet och ett för oss nytt område i huvudstaden. På måndag kommer fotografen hit, vilket innebär att helgens alla timmar kommer vigas åt städning, piff och ännu mera piff. En lägenhet är väl aldrig så fin som vid försäljning?

     

Beatrice förevigade mitt monstruöst stora Elefantöra, övriga foton har Emilia tagit.

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Wilda mars 31, 2017 at 3:48 e m

  Så himla fint! Älskar tonerna i ert hem, så vilsamt och grundande. <3

  • Reply Stina - Stinas tillvaro april 2, 2017 at 2:54 e m

   Tack Wilda, det är precis sånt jag inte reflekterar över själv – fint att höra hur någon annan ser på ens hem 🙂

 • Reply Emma mars 31, 2017 at 9:20 e m

  Åh så fint!!

 • Reply Beatrice april 2, 2017 at 12:42 f m

  Men alltså du <3 Hoppas försäljningen går bra nu, ska bli så kul att se vad mer du har gjort för styling!! Imorgon lägger jag faktiskt upp ett inlägg dedikerat till enbart ert hem, för nu har jag äntligen hunnit redigera allt!

 • Leave a Reply