DIY Monthly Makers

Monthly Makers | Återbruk

juni 21, 2017

Månadens Monthly Makers tema är en favorit i repris och faktiskt det allra första temat jag bidragit till. Den gången för två och ett halvt år sedan fick jag fantastisk respons på mitt bidrag och den pepp, värme och gemenskap jag upplevde fick mig att haka på ännu fler teman och till sist också bli värd. Då gjorde jag en variant på ängvas och denna gång är mitt bidrag inte alltför olikt, utan även denna gång är det ett bidrag i guld.

På en loppmarknad hittade jag två halvtrista bonader som hade hängare som var raka motsatsen till trista så de fick helt sonika följa med hem. Användningsområdena jag ser framför mig är oändliga, men just för stunden återbrukade jag dem till hängare i badrummet. Den uppmärksamme ser att det är ett annat badrum än tidigare, för sedan en dryg vecka tillbaka bor vi i en annan lägenhet! I badrummet satt några spikar kvar och när jag hängde upp hängarna på dem tyckte jag det blev så pass bra att de får lov att hänga kvar. Som ni ser har jag inte riktigt klurat ut vad hängarna ska dedikeras till, men jag testade att ha en av dem som smyckeshängare och det funkar fint. Kanske hårsnoddar? Handdukar? Foton? Har ni någon kreativ idé?

              

Monthly Makers är en utmaning för dig som vill komma igång med eller utveckla din kreativitet. Under 2017 lanserar vi tolv gemensamma månadsteman för dig att inspireras av, utmanas och skapa utifrån. I maj är temat ÅTERBRUK och Beatrice är värd. Länka ditt bidrag i  hennes inlägg, senast den 28:e juni för att vara del av sammanställningen! Genom att göra det godkänner du att vi återpublicerar din bild i relevanta sammanhang i våra bloggar och mediekanaler – självklart med hänvisning till ditt eget inlägg. Mer inspiration hittar du på temats Pinterestboard!

Följ oss på Facebook för att enkelt hänga med i tema- och värdskiften, få information om nyheter och event, samt ta del av ännu mer kreativ inspiration! Vi finns också på Instagram, Pinterest, webben och i inspirationsgruppen We Are Monthly Makers.

Vi som driver Monthly Makers 2017 är Alicia, Beatrice, Elsa, Emilia, Fredrika, Jessica, Johanna, Julia, Mikaela, Ruth, Stina och Wilda. Inspireras, skapa och utvecklas med oss under hela året!

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply johanna juni 21, 2017 at 7:28 e m

  Har gått förbi dessa tusen gånger i secondhandbutiken å tänkt ”VAD skulle jag kunna använda dessa till??” men inte kommit på något och därför inte köpt någon. Men det här är ju genialiskt! Hög risk för att jag härmas här… 😉

 • Reply Emilia W juni 21, 2017 at 7:47 e m

  Meeen så smart och enkelt!! Och fint såklart!

 • Reply sofia juni 23, 2017 at 10:55 f m

  Vilken bra ide. Glad midsommar!
  Hälsningar från Schweiz //Sofia
  (http://sofiacm.com min blogg för stil och inredning)

 • Reply Wilda juni 24, 2017 at 11:31 f m

  Vilken himmelens smart grej! Jag tänker spontant att en skulle kunna hänga små vaser i dem, eller glasburkar att förvara grejer i – för att utveckla ännu mer. Men som smyckeshängare är det ju redan genialt. De är ju för vackra ändå!

 • Reply Alicia juni 25, 2017 at 8:01 e m

  Jamen åh vad snyggt och så helt sagolikt fint med guld till den där gröna kakeltonen. Drömbadrum! Jag har massor med såna där beslag och blev bra sugen på att använda dem till något helt annat än bonader! Har jag aldrig ens tänkt på förut!

 • Leave a Reply