DIY Foto Gotland Inredning

Monthly Makers Foto | Inramade svartvita foton

oktober 21, 2017

Månadens Monthly Makers tema är ”Foto” och Johanna är värd. Den här månaden passade jag på att ta tag i ett sånt där projekt jag velat göra väldigt länge men inte tagit mig tiden till att dra igång. Allt eftersom vi renoverat rummen i vårt hus på Gotland så har jag längtat efter att hänga upp saker på väggarna. Men innan vi börjar borra hål i de nyrenoverade väggarna ville jag vara på det säkra med vad som skulle få ta plats på dem. Jag inspirerades något oerhört av vår Italienresa vi gjorde förra hösten, till Piemonte och magiska Villa La Madonna. Där hängde fantastiska svartvita foton inramade av svarta ramar med vit passepartout i varenda rum – den känslan ville jag återspegla, och ta Italien till Gotland.

Foton från idylliska Kovik på Gotland på ena väggen…

…och foton från en park i Rom på den andra.

Sjävklart var vi tvugna att även hänga upp ett bröllopsfoto på väggen.

Bilden ovanför tog jag i somras en några meter bort från platsen där bröllopsfotot togs. Det föreställer kapellet i Kovik och är en av mina absoluta favoritfoton jag själv tagit. Så den var ett givet val, annars var det ohyggligt svårt att välja foton – men nu när jag insett att vi kommer behöva kopiösa mängder med foton på väggarna för att mätta mitt begär, ja då kan jag frossa i min bildbank!

Även i vardagsrummet är temat Gotländskt, med lamm och foton från Ekstakusten, en favoritplats på ön.

  

Jag fick verkligen mersmak och kommer omedelbums sugen på att rama in än fler foton. Huset känns liksom plötsligt ännu mer ombonat och personligt.

Monthly Makers är en utmaning för dig som vill komma igång med eller utveckla din kreativitet. Under 2017 lanserar vi tolv gemensamma månadsteman för dig att inspireras av, utmanas och skapa utifrån. I september är temat FOTO och Julia är värd. Länka ditt bidrag i  hennes inlägg, senast den 28:e oktober för att vara del av sammanställningen! Genom att göra det godkänner du att vi återpublicerar din bild i relevanta sammanhang i våra bloggar och mediekanaler – självklart med hänvisning till ditt eget inlägg. Mer inspiration hittar du på temats Pinterestboard!

Följ oss på Facebook för att enkelt hänga med i tema- och värdskiften, få information om nyheter och event, samt ta del av ännu mer kreativ inspiration! Vi finns också på InstagramPinterestwebben och i inspirationsgruppen We Are Monthly Makers.

Vi som driver Monthly Makers 2017 är AliciaBeatriceElsaEmiliaFredrikaJessicaJohannaJuliaMikaelaRuthStina och Wilda. Inspireras, skapa och utvecklas med oss under hela året!

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Julia oktober 21, 2017 at 9:32 f m

  Du tar så vackra bilder, de passar ju perfekt med inredningen (och hur fint har ni det inte i stugan då oj oj oj!)

 • Reply Silje oktober 21, 2017 at 3:45 e m

  Kjempefine bilete! Dei passar ypperleg inn i stova, og det at du bruker den same ramma på bileta, gir ei heilskapleg uttrykk 😀

 • Reply Johanna oktober 21, 2017 at 5:03 e m

  men fasen vad fina bilder! Så kul att få upp personliga saker på väggarna. och ERT HEM! SÅ FINT!

 • Reply Alicia oktober 22, 2017 at 3:45 e m

  Alltså wooooow vad vackert Stina! Du skulle kunna öppna en liten butik i köket och sälja prints av dessa. Sååå vackra bilder och fina minnen som verkligen knyter ihop rummen! + Själva inredningsbilderna där du fotat fotona i rummen är vackra och inspirerande! Blir alldeles varm av detta.

 • Reply Monthly makers - era bidrag - Johanna Montell oktober 31, 2017 at 6:04 f m

  […] 35. Beatrice har broderat på tre foton. 36. Stina har framkallat, ramat in och hängt upp personliga foton. […]

 • Reply Anki oktober 31, 2017 at 8:43 e m

  Åh så fina bilder och så fint hem!

 • Reply Wilda november 6, 2017 at 8:03 f m

  Dina foton är så stämningsfulla. Både de inramade och fotona på dem i inredningen, som i sin tur är något utöver det vanliga. Vilken fingertoppskänsla du har! Vill bara anlita dig som inredningshjälp direkt. Såååå vackert!

 • Leave a Reply